БОЙЛЕР ОБИКНОВЕН 80 Л.

354.20 лв.

Арт.№: Х 00 8210
Баркод: 3800000002949

Наличности:
Магазин център: 0 БРОЙ
Магазин кв. Ив.Пашов: 0 БРОЙ

Категория: Бойлери

Арт. №: 051023

 

Бойлер на твърдо гориво 80л.

Цената включва:

– Водосъдържател Ф 360 мм. – 80 л.

– Печка за твърдо гориво Ф360 мм.

– Смесител с твърд душ.

– Обща височина /с монтирания душ/ – 2100 мм.

Допълнителна информация

БОЙЛЕРИ

Бойлерите на Хром АД се отнася към уредите с непрекъснато действие работещи на твърдо гориво (въглища, дърва, хартия, картон). Той служи за загряване на вода за къпане, миене и пране, като печката затопля и банското помещение. Предназначен е за монтаж в сгради с изградена водопроводна система, канализация и димоотводни комини. Пригоден е за монтиране на кюнци с диаметър 110 мм.

Принципът на работа на бойлера на твърдо гориво се основава на изместването на горещата вода от студената. Бойлерът се състои от водосъдържател, стоманена печка, покрита с топлоустойчив антикорозионен лак и смесител с твърд душ.

Бойлерът е екологически чист, хигиеничен и безопасен, отговарящ на санитарноепидемиологичните норми и стандарти.Техническа информация

Диаметър

360 mm.

Височина

1435 mm.

Обем

80 l.

Още продукти

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Продукти
 
Социални мрежи