ВАЛЯК ВЕЛУР Ф 50/350 ММ.

14.60 лв.

Марка: Antares
Арт.№: 1 05 165
Баркод: 3800047312671

Наличности:
Магазин център: 3
Магазин кв. Ив.Пашов: 2
Склад: 20

Валякът „Велур“ е предназначен за боядисване на гладки повърхности. Осигурява високогланцово покритие и гладък финишен слой без образуване на мехурчета.

Бояджийският валяк от този тип се използва основно за работа с алкидни бои и лакове, полиуретанови еднокомпонентни и двукомпонентни бои и лакове, епоксидни бои, смоли и др. Високоустойчив е към агресивни разтворители. За професионална употреба.

Техническа информация

Велур е изработен от висококачествено 100 % вълнено покритие. Характерна за него е голямата гъстота на влакната, които са термофиксирани към основата. Дължината им е 4 мм., а краищата им са  разрошени в последната 1/3 от дължината си.

Свързани продукти

Още продукти

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Продукти
 
Социални мрежи